Vitajte v elektronickom systéme na správu žiadostí o dotácie z programu TERRA INCOGNITA na podporu cestovného ruchu


Od 31.1.2021 je potrebné registrovať sa do systému LEN RAZ.
Následne sa prihlasujete do systému prostredníctvom svojho EMAILU a HESLA.

V prípade technických problémov kontaktujte tel. 0949 428 239.

Postup krokov PRE UŽÍVATEĽOV, KTORÍ SA UŽ REGISTROVALI DO SYSTÉMU (systém si pamätá Váš email):

1. KROK: Do systému sa odteraz sa prihlásite cez email a pôvodné heslo.
(Ak ste zabudli heslo, kliknite na Zabudnuté heslo (v pravom hornom rohu). 
2. KROK: Po prihlásení sa do systému sa vám zobrazia žiadosti, ktoré ste predložili, resp. máte rozpracované.  
Ak chcete predložiť žiadosť v novom programe kliknite na "Registrovať sa do iného programu."
V prípade, že sa chcete mať prístup ku všetkým vašim žiadostiam, kliknite na "PREHĽAD ŽIADOSTÍ" (v pravom hornom rohu).


Postup krokov PRE NOVÝCH UŽÍVATEĽOV: 

  1. KROK: Registrujte sa kliknutím na tento riadokZapamätajte si prihlasovacie meno a heslo, skontrolujte správnosť e-mailu. Pri registrácii je potrebné si vybrať opatrenie, do ktorého si chcete podať žiadosť. V zozname opatrení sú iba tie, ktoré sú aktuálne vyhlásené. Opatrenia vyhlasujeme spravidla 4 týždne pred ich uzávierkou, informácie o termínoch sú na našej stránke - www.terraincoginta.sk
  2. KROK: Kliknite na potvrdzovací email za účelom overenia správnosti Vašej e-mailovej adresy, ktorú uvediete pri registrácii, Vám bude odoslaný e-mail s linkom. Prosíme Vás, aby ste klikli na tento link a potvrdili tak správnosť svojej e-mailovej adresy a zároveň vyjadrili súhlas s použitím Vašich osobných údajov pre účely registrácie.  V prípade, že ste email nedostali, skontrolujte si prosím aj nevyžiadanú poštu (junk mail, spam), obzvlášť, ak sa prihlasujete z adresy gmail alebo máte nastavenú silnú ochranu Vášho účtu. Ak Vám potvrdzovací email neprišiel ani do nevyžiadanej pošty, nie je potrebné registráciu opakovať, ale kontaktujte nás (info@terraincognita.sk) a registráciu vám dokončíme.
  3. KROK: Vráťte sa na https://terraincognita.egrant.sk/ a prihláste sa do formulára zadaním svojich prihlasovacích údajov do políčok pod týmto textom. Ak ste zabudli svoje prihlasovacie meno a heslo, kliknite na odkaz zabudnuté heslo v pravom hornom rohu.
  4. KROK: Vyplňte a odošlite formulár. Do online formuláru máte možnosť vstupovať opakovane, meniť a priebežne ukladať jeho obsah až do dátumu uzávierky, resp. do odoslania svojej žiadosti o grant. Po dátume uzávierky, resp. odoslaní vašej žiadosti o grant si budete môcť vyplnený formulár už iba prečítať, bez možnosti ďalších úprav.
  5. Po vyplnení online formuláru v aplikácii, nahratí povinných príloh, aplikácia žiadosť skompletizuje a umožní žiadateľovi ju zaregistrovať. Údaje uvedené v online formulári žiadosti musia byť pravdivé a musia sa zhodovať s údajmi, ktoré sú súčasťou povinných príloh.
  6. Žiadosť o dotáciu sa považuje za doručenú ak je v stanovenej lehote podaná v systéme eGrant v stave odoslaná. Prílohy žiadosti o dotáciu nemusia byť overené notárom.

Proces podávania žiadosti o dotáciu sa končí zaregistrovaním elektronickej žiadosti do systému eGrant. Pre potreby výzvy na predkladanie žiadosti o poskytnutie dotácií a účelových finančných prostriedkov z programu Terra Incognita na podporu cestovného ruchu nie je potrebné zasielať podklady v papierovej forme.

UPOZORNENIE: Jedným z vylučovacích kritérií formálneho hodnotenia žiadosti je odoslanie väčšieho počtu žiadosti ako je povolený počet (Výzva: „Oprávnení žiadatelia môžu predložiť maximálne jednu žiadosť o poskytnutie dotácie/účelových finančných prostriedkov.“). V prípade chyby, nenahrávajte žiadosť k jednému projektu viac krát pod iným kontom, ale kontaktujte sprostredkovateľský orgán.

===========================================================================================================================

Otázky obsahového charakteru adresujte na info@terraincongita.sk

 

V prípade technických problémov kontaktujte tel. 0949 428 239.